Transparent
Inloggen
Sluiten

'Akkoord bereikt over transfer Fredrik Aursnes'

21 augustus 2022 11:43 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Akkoord bereikt over transfer Fredrik Aursnes"; image source: Pro Shots

1908.nl weet te melden dat Fredrik Aursnes definitief naar Benfica gaat vertrekken. Feyenoord heeft een akkoord bereikt met de Portugese club over een transfer. De Noorse middenvelder zal daardoor zondag niet meer in actie komen tegen RKC Waalwijk. Aursnes kwam ruim een jaar geleden naar Feyenoord en wist tot 49 officiële duels te komen. In De Kuip had hij nog een contract voor twee jaar.

Volgens De Telegraaf ontvant Feyenoord een transfersom van 15 miljoen euro voor de international van Noorwegen. Benfica wilde lange tijd niet voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord, maar een lager bedrag was voor de clubleiding niet bespreekbaar.




Discussieer mee op de forums


Tags

aursnes fredrik benfica bespreekbaar kuip noorwegen ontvant rkc telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Deze deal had Feyenoord nooit mogen doen, zowel als waarde vh team als voor de miljoenen supporters die eindelijk weer een middenveld hadden. Beetje snavelaktie.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin ueda wieffer zerrouki