Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord meldt zich officieel voor Ezequiel Bullaude'

10 augustus 2022 01:43 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord meldt zich officieel voor Ezequiel Bullaude"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor Ezequiel Bullaude. Dat weet 1908.nl te melden. Bullaude is een 21-jarige Argentijnse middenvelder die in eigen land speelt voor Club Deportivo Godoy Cruz. Bullaude was al langer in beeld bij Feyenoord, maar nu Cole Bassett naar Fortuna Sittard vertrekt, heeft de club zich nu ook gemeld.

Een maand geleden was AZ ook in de markt voor Bullaude, maar tot een transfer is het niet gekomen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bullaude ezequiel bassett cole cruz deportivo fortuna godoy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tuurlijk, nog een middenvelder erbij en laat het vooral weer iemand zijn die nog nooit eerder van Feyenoord gehoord heeft. Welke taal gaan we spreken in de kleedkamer, gebarentaal?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Precies! Als je iemand verhuurt, omdat hij niet/nauwelijks aan spelen toe zal komen dit seizoen; waarom dan een ander ervoor in de plaats halen? Kan een speler uit de jeugd dat niet opvangen?

Ik snap deze ook niet helemaal.
+1/-0

1 jaar geleden
Aursnes weg, Basset niet goed genoeg, jeugd niet goed genoeg .. dan een middenvelder halen
+1/-0

1 jaar geleden
Deze jongen speelt meer naar voren lees ik, dus niet helemaal vergelijkbaar met Zerrouki maar als het een alternatief voor hem is bij een vertrek van Aursness dan is het misschien nog niet zo'n slecht idee. Hij maakte 16 goals in 74 wedstrijden in de hoogste divisie in Argentinië en pakte daarin 7x geel; Zerrouki is een kaartenpakker, scoort nooit en als je hem aantrekt vul je de portemonnee van Twente. Ik blijf mij alleen zorgen maken over het grote aantal exoten wat we halen. Zerrouki speelt dan wel voor Algerije (waardeloos: Afrika Cup), maar kent wel Nederland, de taal en de Eredivisie.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg