Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfersom Marcos Senesi valt hoger uit dan 15 miljoen euro'

8 augustus 2022 09:30 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Transfersom Marcos Senesi valt hoger uit dan 15 miljoen euro"; image source: Pro Shots

De transfersom van Marcos Senesi lijkt hoger uit te vallen dan aanvankelijk werd gemeld. Dat schrijft De Telegraaf. Feyenoord ontvangt een vast bedrag van 15 miljoen euro en daar bovenop komen nog aardige bonussen. De club heeft bovendien ook een doorverkooppercentage bedongen voor een toekomstige verkoop.




Tags

senesi telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als dit bericht klopt dan lijkt dit een goede deal, nu nog een vervanger zoeken.
Het liefst een die snelheid heeft, het hart van de verdediging blinkt hier niet in uit zagen we gisteren o.a.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat is voor ons doen natuurlijk een hele mooie transfersom, maar het is wel opvallend dat een LCV van 25 jaar die al gedebuteerd heeft voor het Argentijnse elftal geen betere club heeft weten te interesseren dan Bournemouth. Gelet op het aankoopbedrag en de verwachtingen die toen al snel heersten (gaat tzt meer dan € 25 mln opleveren) Toch een waarschuwing dat niet alles waar je veel voor betaalt ook meer waard wordt, nu we met geld smijten voor Timber (belachelijk bedrag) en misschien ook Zerrouki (liever geen spelers kopen die op de Afrika Cup meedoen, tenzij je een selectie hebt van 20 gelijkwaardige spelers).
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki