Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil komst van Igor Paixão deze week afronden'

8 augustus 2022 09:23 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil komst van Igor Paixão deze week afronden"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord deze week de komst van Igor Paixão hoopt af te ronden. De 22-jarige Braziliaanse aanvaller wordt overgenomen van FC Coritiba en zou voor Arne Slot een extra optie op de flanken betekenen. De snelle Paixão wordt gezien als een zelfde type speler als Luis Sinisterra.

Als de komst van Paixão is afgerond zou hij al de tiende versterking voor Slot van deze transferperiode zijn. De club hoopt bovendien nog twee linksbacks aan te trekken, terwijl de trainer zelf al bekend maakte dat er honderd procent zeker een nieuwe middenvelder gaat komen indien Fredrik Aursnes vertrekt. Het ligt daarnaast ook in de lijn der verwachting dat Feyenoord een nieuwe centrale verdediger gaat aantrekken nu Marcos Senesi naar Bournemouth vertrekt.




Discussieer mee op de forums


Tags

paixao igor afronden slot arne aursnes bournemouth coritiba flanken fredrik senesi sinisterra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Betekent dit dat Gnonto niet meer in the picture is?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ben ik de enige die zich afvraagt waarom we een elftal willen opstellen met 9 exoten..? Ik ga ervan uit dat Timber straks geen basis meer is, dus dan zouden alleen Geertruida en Bijlow nog voor Oranje kunnen uitkomen... Niet alles wat je van ver haalt is lekker. Kun je in de MLS of Zuid Amerika echt nog toppers in spé kopen voor € 1 of 2 mln of slaat ten Kloese een beetje door en zitten wij straks met langjarige contracten voor hele matige voetballers?
+1/-0

 
1 jaar geleden
De Nederlandse inbreng zal vanuit de jeugd moeten komen, en de spelers die er al zijn. Voor Nederlandse spelers betaal je de hoofdprijs helaas, Feyenoord heeft geloof ik 10 nieuwe spelers gehaald en had die onmogelijk allemaal uit de Eredivisie kunnen halen. Dan waren ze of niet goed genoeg geweest, of te duur.

Ik weet niet of ze allemaal in de basis zullen komen, maar binnen de vaste kern zitten straks Timber, Bijlow, Geertruida, Toornstra en Dilrosun. En eigenlijk beschouw ik Kokcu, Idrissi en ook Zerrouki als hij komt ook als Nederlanders, alhoewel ze international zijn van een ander land.

Ik vind het ook een beetje op een vreemdelingenlegioen gaan lijken, maar als Slot er een team van weet te maken hoeft dat geen probleem te zijn.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer