Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook Marcos Senesi vertrekt naar de Premier League'

6 augustus 2022 15:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook Marcos Senesi vertrekt naar de Premier League"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Marcos Senesi inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt met Bournemouth over een contract. Beide clubs zijn nog in onderhandeling over de transfersom. Naar verluidt zou Feyenoord 15 miljoen euro inclusief bonussen willen ontvangen voor de Argentijnse verdediger.

Update 15:36: Voetbal International meldt Marcos Senesi definitief gaat vertrekken bij Feyenoord. Met Bournemouth is een akkoord bereikt over de transfer van de verdediger. Na Luis Sinisterra en Tyrell Malacia is Sinisterra al de derde Feyenoorder die deze transferperiode naar de Premier League vertrekt.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

senesi bournemouth sinisterra fabrizio malacia romano transferexpert tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Was te verwachten jammer dat dit zo kort voor de start van de competitie gebeurt.
Rasmussen is al wel aangetrokken als vervanger en is gelukkig net zo traag asls Senesi😎
+1/-0

1 jaar geleden
Pffff had het ff gerekt tot na vites.
+1/-0

1 jaar geleden
Vijftien miljoen is niet echt een goede deal. Twintig miljoen en of meer had ik wel ok gevonden We hebben er 7,3 miljoen voor betaald.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ach daar hebben we er weer eentje die volledig kennis heeft van de markt, contracten, de clubs etc.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij had nog een 1 jarig contract, dat was ik vergeten. Dus die 15 mln is dan best aardig.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het contract van Senesi loopt tot en met medio 2023, maar de club(Feyenoord) heeft nog een optie om het contract met één seizoen te verlengen.
+1/-0

1 jaar geleden
je geld verdubbelen voor een te trage centrale verdediger die nog wel eens in de fout gaat .. maw .. ik doe het er voor
+1/-0

1 jaar geleden
Het geeft wel aan hoe scheef de verhoudingen in de voetbalwereld liggen als een van de toppers van Feyenoord ervoor kiest te verkassen naar het FC Emmen van de Engelse competitie. Eeuwig zonde ook, omdat Senesi mij helemaal geen type lijkt voor de Premier League.
Als het hem erom te doen was om zich in de 'kijker' te spelen, had hij beter met Feyenoord de Europa League in kunnen gaan, dan met Bournemouth in de kelder van de Premier League te spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Onzin, de Premier League staat veel hoger aangeschreven.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vond hem aan onze kant de beste speler in de Conf League finale tegen Roma. Daarna had ik wel verwacht dat clubs als Napoli en Sevilla wel zouden doorpakken toen hun eigen LCV voor veel geld vertrok, maar beide clubs kozen voor een alternatief. Inmiddels is het denk ik goed dat we alsnog pakweg € 13 mln of zo voor hem vangen. Hopelijk is er een goed alternatief beschikbaar, al belooft de keus van Rasmussen niet veel goeds... We hebben langzamerhand wel een selectie vol met exoten en twijfelaars opgebouwd, dus ik hoop maar dat alle genoemde bedragen voor inkomende transfers wat te hoog zijn ingeschat en er per saldo een solide financiële buffer is opgebouwd, want qua selectie wordt dit hooguit een overgangsjaar. Gelukkig hebben we wel de best denkbare trainer om hier wel een team van te maken en waarde toe te voegen aan spelers die wel voldoende kwaliteit hebben, dan denk ik vooral aan Gimenez, want de rest is al te duur gekocht of niet zo talentvol vrees ik eerlijk gezegd.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg