Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Oussama Idrissi al op weg naar Rotterdam voor medische keuring'

26 juli 2022 12:26 - El Desmarque
Foto: Pro Shots

[Update] "Oussama Idrissi al op weg naar Rotterdam voor medische keuring"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl werkt Feyenoord aan de komst van Oussama Idrissi. De vleugelaanvaller zou voor een jaar gehuurd moeten worden van Sevilla. Indien het daadwerkelijk tot een transfer komt, zal het voor Idrissi een terugkeer in Rotterdam worden aangezien hij al vier jaar in de jeugdopleiding speelde. Ook voor Arne Slot is Idrissi een bekende speler, aangezien ze bij AZ ruim twee jaar met elkaar samenwerkten.

Update 12:26: Volgens het Spaanse El Desmarque bevinden de onderhandelingen zich al in een vergevorder stadium. Idrissi is zelfs al onderweg naar Rotterdam voor de medische keuring. Mogelijk kan binnen enkele uren alles al afgerond gaan worden.

Meer op El Desmarque




Discussieer mee op de forums


Tags

idrissi keuring oussama arne desmarque samenwerkten sevilla slot uren vergevorder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Net als Jahanbaksh heeft Idrissi alleen bij AZ gescoord. Als ik het goed zie afgelopen seizoen bij Sevilla 5x meegedaan, geen goal of assist. Als de huursom laag is en we een duidelijke afspraak maken over de voorwaarden met club en speler bij overname in geval van gebleken succes, dan is het een gokje waard. Speelde in Oranje onder 16, 17, 20 en 21 en kiest dan toch voor Marokko..
+1/-0

1 jaar geleden
Ala het nog dezelfde speler is als in zijn AZ periode dan is het zeker een
versterking voor Feyenoord. Dat Slot hem goed kent is ook een aanbeveling
+1/-0

1 jaar geleden
We lezen nu dat het gaat om 1 jaar huur, geen koopoptie. Wat daar het nut van is voor Feyenoord ontgaat mij volkomen. Heeft vorig jaar nauwelijks gespeeld, is al jaren geen scorende speler meer.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer