Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik heb het gevoel dat we dichtbij zijn met een aantal versterkingen'

24 juli 2022 22:35 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Ik heb het gevoel dat we dichtbij zijn met een aantal versterkingen"; image source: Pro Shots

Na de wedstrijd tegen Olympique Lyon gaf Arne Slot tegenover onder meer het Algemeen Dagblad aan dat hij nog meerdere versterkingen hoopt te verwelkomen bij Feyenoord. "Niet alleen voor de linksbackpositie moet er nog wat gebeuren. Geen enkele club kan met één spits het seizoen doorkomen, dus wij ook niet", aldus Slot. "En aan de buitenkant moet er ook... Ach, ik kan het hele rijtje wel weer gaan opnoemen, maar dan zijn we morgen nog bezig."

De trainer erkent dat het bij Feyenoord momenteel uit balans is. "Een nieuwe linksback is hetgeen waarnaar we het meest op zoek zijn. We zijn daar heel hard mee bezig. Dat het soms wat langer duurt, heb je niet altijd in eigen hand", zo gaf hij aan. "Dat zou je in eigen hand kunnen hebben als je met geld gaat strooien. Maar als je marktconforme prijzen wil betalen, en dat moeten wij, dan heb je soms iets meer geduld nodig. Of ik dat geduld nog kan opbrengen? Oh, jazeker."

Slot verwacht bovendien dat er snel nieuwe spelers bij gaan komen. "We zijn alleen niet in staat om even twee, drie miljoen meer te betalen dan de marktwaarde van een speler, omdat we dan voor een andere speler misschien weer geld tekort komen", zei hij daarover. "We hebben nu een beter gevulde portemonnee, maar we moeten nog steeds heel kritisch kijken naar hoe we het geld uitgeven. Ik heb er alle vertrouwen in dat we daar de juiste keuzes in gaan maken."

Meer op AD.nl




Tags

slot arne doorkomen gevulde jazeker lyon marktconforme marktwaarde opnoemen portemonnee strooien uitgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki