Transparent
Inloggen
Sluiten

Jean-Paul Boëtius traint mee met Feyenoord

13 juli 2022 12:08 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Jean-Paul Boëtius traint mee met Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat Jean-Paul Boëtius voorlopig meetraint met de club. De 28-jarige vleugelaanvaller heeft momenteel geen club en kan op deze manier zijn conditie op peil houden. Zowel Feyenoord als Boëtius zelf benadrukt dat er momenteel geen sprake is van een contractuele situatie.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

boetius conditie peil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als hij qua salaris niet te hoog in de boom gaat zitten, zou het fantastisch zijn om vast te leggen. Ik begrijp ook wel dat je bij een meerjarig contract bij een nu 28-jarige geen grote transferwaarde meer gaat opbouwen en daar moeten we wel naar streven, maar JP mag voor mij daar wel de uitzondering op zijn. Hetzelfde zou opgaan voor Dessers natuurlijk en daar moeten we er niet teveel van hebben, dat heeft het verleden wel bewezen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Mooie leeftijd nog. Leek altijd een leuke gozer, maar heeft zich toen niet echt professioneel gedragen volgens mij onder Gio maar heel erg was het niet dus wie weet. Is redelijk goed te beoordelen tijdens training en onderlinge potjes.
+1/-0

1 jaar geleden
4 jaar ervaring in de Bundesliga, en volgens mij veelvuldig als basis speler, laat hem maar even meetrainen en Slot het beoordelen, kan op de vleugels als achter de spits uit de voeten.
Nu nog even die Matvienko (voordat Ajax hem wegkaapt)Gnonto of Dessers, Maatsen en we liggen op koers.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg