Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil ver gaan voor komst van David Hancko'

12 juli 2022 10:45 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil ver gaan voor komst van David Hancko"; image source: Pro Shots

1908.nl weet te melden dat Feyenoord ver wil gaan om David Hancko vast te leggen, een 24-jarige verdediger uit Slowakije. De 19-voudig international speelt momenteel in Tsjechië voor Sparta Praag en droeg eerder het shirt van MSK Zilina en Fiorentina. Zijn contract in Tsjechië loopt nog twee jaar door.




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko tsjechie fiorentina msk praag slowakije sparta zilina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik word er een beetje moe van, al die spelers die Feyenoord wil kopen, maar waar ze liever niet of weinig voor betalen. En zo gaan de buitenkansjes de neus voorbij.
Breng iets in de pers als de zaken rond zijn, met speler en club.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat ben ik helemaal met jou eens, maar... die geruchten komen als het om aankopen gaat ook niet van de club, maar van gissende journalisten en zaakwaarnemers die interesse willen aanwakkeren of prijs opdrijven.
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
Feyenoord vist in een onbekende vijver, daar zijn ze toe gedwongen. Vorig seizoen kwamen Trauner en Aursness 'vanuit het niets', en ik krijg de indruk dat verschillende media nu alles in relatie tot Feyenoord naar buiten brengen uit angst een daadwerkelijke versterking te missen.

Verder is het probleem van Feyenoord dat rook op de een of andere manier telkens weer naar buiten komt, en laat het dan maar aan het journaille over om er vuur van te maken.
+1/-0

 
Gio4ever (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Grootste gezwel van allemaal is dat Feyenoord Transfermarkt. Als je daadwerkelijk supporter van de club bent, slinger je niet al die berichten online. Zeker sinds hij op tv is geweest is hij helemaal doorgeslagen en denkt dat de hele wereld om hem draait. Ondertussen brengt hij de club alleen maar schade toe.
+1/-0

1 jaar geleden
Een van de terugkerende problemen bij Feyenoord is dat er bijna dwangmatig uitgegaan wordt van het credo " Veel speler voor weinig geld ". Dan kom je gewoon erg snel uit bij spelers terecht die einde carrière zijn ofwel langdurig geblesseerd zijn ( geweest ), die vijver is troebel en de vissen zijn meestal niet erg fris.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda