Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Een speler die zich al heeft bewezen in De Kuip is een extra voordeel'

8 juli 2022 21:23 - ESPN
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Een speler die zich al heeft bewezen in De Kuip is een extra voordeel"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft Arne Slot gereageerd op de uitspraken van Cyriel Dessers dat de deur naar Feyenoord nog niet dicht is en hij altijd nog contact heeft met de trainer. "Dat contact is vooral om te weten hoe het met hem is en of er al concreet dingen rondom hem spelen", aldus Slot. "Het is geen geheim dat we inmiddels andere financiële mogelijkheden hebben dan op het moment dat we die keuze rondom hem moesten maken."

Een transfer van de spits is dan ook niet uitgesloten. "We zijn altijd op zoek naar goede spelers en een speler die zich al heeft bewezen in De Kuip is een extra voordeel", zo gaf hij aan. "Maar we zullen wel heel kritisch naar de verdeling van dat geld moeten kijken. Er zijn clubs die nu denken dat Feyenoord zo veel geld heeft, dat ze nog veel meer kunnen betalen. Het klopt inderdaad dat we nu meer geld hebben dan twee of drie maanden geleden, maar we hebben ook meer posities die we moeten versterken."

Slot werd ook gevraagd naar de interesse in Wilfried Gnonto, maar daar wilde hij niet op in gaan. "Dat is ook niet gepast naar de club waar hij onder contract staat", zei hij daarover. "Wij zijn dan ook Wereldkampioen in namen droppen. Niet wijzelf dan, maar ergens vanuit Feyenoord zal het toch ergens terecht komen. Als ik echt op alle namen moet reageren, zal er nog een nieuwe trainer aangesteld moeten worden. Ik heb dan namelijk geen tijd om naar het trainingsveld toe te gaan."




Tags

slot arne kuip cyriel dessers droppen espn gepast gnonto verdeling wereldkampioen wilfried

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer