Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil selectie versterken met Mats Wieffer'

22 juni 2022 22:16 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil selectie versterken met Mats Wieffer"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Feyenoord de selectie wil versterken met Mats Wieffer. De middenvelder was een van de sterkhouders bij stadsgenoot Excelsior en had een groot aandeel in de promotie afgelopen seizoen naar de Eredivisie. Als Feyenoord met Wieffer zelf tot een akkoord komt, zal hij maandag meteen aansluiten bij de eerste training van de club.

Omdat de middenvelder nog wel een doorlopend contract heeft bij Excelsior zal Feyenoord wel een transfersom moeten betalen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats excelsior doorlopend eredivisie promotie sterkhouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lijkt me zonder meer een aanwinst op termijn voor Feyenoord👍
+1/-0

1 jaar geleden
Zijn al akkoord. de meest technische speler van de 1e divisie!!
+1/-1

 
1 jaar geleden
Overdrijven is ook een kunst.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal met bovenstaande reacties eens! Ik heb veel volledige wedstrijden van Excelsior gezien en zijn manier van voetballen lijkt op dat van Aursnes. Bij Excelsior was hij een echte leider op het veld. Staat tactisch 95 vd 100x goed en is fysiek prima in orde. Behalve dat hij scorend vermogen heeft en assists geeft is hij sterk in de [verdedigende] duels. Ik heb de statistieken van vorig seizoen vd KKD bekeken en daarin staat Wiefer op 1 met 309 gewonnen duels. Maar ook opbouwend is hij goed, ook in de kleine ruimtes. Volgens diezelfde statistiek staat Wiefer ook 2e op lijst van meest succesvolle dribbels, 80x. Lijkt mij dus 'n prima tandem met Frederik ;-)

Wiefer is denk ik kwa potentie beter dan bijv 'n Jerdy Schouten .... ik denk dat Slot en staf dat zeker zullen door ontwikkelen.
+2/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg