Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord afhankelijk van verkoop Tyrell Malacia voordat het zelf spelers kan halen'

21 juni 2022 12:29 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord afhankelijk van verkoop Tyrell Malacia voordat het zelf spelers kan halen"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Feyenoord pas in actie kan komen op de transfermarkt als er zelf eerst spelers zijn verkocht. Tyrell Malacia is dicht bij een vertrek naar Olympique Lyon en de verwachting is ook dat hij niet meer bij Feyenoord op het trainingsveld zal staan. Pas als de miljoenen voor hem binnen zijn, kan Feyenoord zelf de selectie gaan versterken. De club kan echter maximaal veertig procent van de inkomende transfersom weer investeren.

Feyenoord heeft een wensenlijst met Ian Maatsen, Daley Sinkgraven, Jurgen Ekkelenkamp, Mees Hilgers, Joshua Brenet en Bas Dost. Maatsen is al rond met Feyenoord, al moet er nog wel een akkoord worden bereikt met Chelsea. Sinkgraven heeft geen haast, terwijl Brenet twijfelt over het aanbod. Higlers en Ekkelenkamp zijn voor Feyenoord te duur, terwijl Dost naar meer clubs kan en er intern ook twijfeld zijn over hem. RTV Drente meldde al dat de spits zelf een aanbod heeft afgewezen.

Volgens VI is de kans klein dat er naast de transfervrije Danilo op de eerste training al nieuwe spelers zich zullen melden. Arne Slot zou zelf inzetten op spelers met een achtergrond in de Eredivisie omdat de verwachting is dat ze snel kunnen aanpikken. Bovendien wil Feyenoord een herkenbaar gezicht blijven houden.

Meer op VI.nl




Tags

malacia tyrell brenet dost ekkelenkamp maatsen sinkgraven aanpikken arne chelsea danilo drente eredivisie haast herkenbaar higlers hilgers lyon mees slot twijfeld twijfelt wensenlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Elk club is afhankelijk wat verkocht word ..niets nieuws onder de zon .
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.312 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki