Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord denkt opnieuw aan Jurgen Ekkelenkamp'

15 juni 2022 11:38 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord denkt opnieuw aan Jurgen Ekkelenkamp"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Jurgen Ekkelenkamp opnieuw in beeld is bij Feyenoord. Een jaar geleden was hij ook al een optie, maar toen vertrok hij naar Hertha BSC. De Duitse club wil de middenvelder echter niet laten gaan, terwijl hij in Berlijn ook meer verdient dan hij bij Feyenoord zou kunnen krijgen.




Tags

ekkelenkamp berlijn hertha

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goeie voetballer, jeugdinternational en zit voldoende potentie in. Heb niks tegen zijn 'verleden', als hij naar Feyenoord zou willen komen is hij wat mij betreft van harte welkom.

Ik denk echter niet dat hij naar de Kuip wil komen. Hij zit nog maar een jaar in Duitsland, en heeft alle mogelijkheden om daar te slagen. Hij krijgt er (kennelijk) beter betaald en heeft nog een contract tot 2025. Hertha wil hem ook niet kwijt.

Dat is geen buitenkansje waar Feyenoord het van moet hebben, ik denk dat je hier een hogere prijs voor gaat betalen dan de actuele marktconforme waarde van de speler. In transfersom en salaris.
+1/-0

1 jaar geleden
De club wil niet, de speler kan niet hetzelfde salaris ontvangen, waar praten we dan nog over?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer