Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil contract Arne Slot openbreken en verlengen'

1 juni 2022 19:44 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil contract Arne Slot openbreken en verlengen"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Feyenoord het contract van Arne Slot wil openbreken en verlengen. De trainer heeft nog een verbintenis voor twee seizoenen, maar als het aan de clubleiding ligt zal hij nog veel langer in De Kuip actief zijn. Technisch directeur Frank Arnesen heeft tegenover het AD bevestigd dat er al gesproken wordt over een nieuw contract.

Meer op AD.nl




Tags

arne slot arnesen kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Waarom kom je er niet mee naar buiten als de deal rond is en Slot heeft bijgetekend voor 2 jaar. Altijd die berichtgeving als er nog niks rond is. Voor het zelfde geld lukt het niet en heb je er weer een raar gevoel over.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat mij betreft is er al een raar gevoel, er is wel de optie gelicht voor 1 seizoen verlenging maar niet direct gesproken dan over verder contract verlenging?
+1/-0

1 jaar geleden
Jeetje, is toch prima!!
Als Feyenoord een slecht seizoen had gedraaid dan had iedereeen gezegd, waarom ligt Slot nog een seizoen vast.
Nu is er een goed seizoen gedraaid (ok, vooral Europees), en er zit weer voetbal in het elftal!! Dankzij de trainer, logisch dat ze willen contract willen openbreken, en dan kunnen we nog commentaar hebben!

ik denk dat de Staf lekker bezig is, Dessers wordt niet gehaald alleen voor wat Feyenoord eraan uit wil geven (qua salaris).
Let op, spelers gaan alleen weg voor de hoofdprijs.
En er zullen belangrijke spelers behouden willen worden, of dat luktis een andere vraag maar het wordt in ieder geval geprobeerd!!
Hopen op mooie dingen en dat spelers weer naar de Kuip willen komen!!
+1/-0

 
1 jaar geleden
De visie van de club kan en mag niet afhankelijk zijn van de resultaten in 1 seizoen, zeker niet als het voor de trainer, Slot in dit geval, een start seizoen betreft.
Slot zal gekozen zijn op zijn visie en resultaten gehaald bij AZ, als je dan besluit de optie te lichten voor nog een seizoen en maanden later kom je tot de conclusie dat je nog langer wil verlengen, nou……zeg het maar.
Visie? Het ontbreekt er nog steeds aan binnen de club.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda