Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven'

1 juni 2022 16:40 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Cyriel Dessers: "Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bevestigd dat de koopoptie in het huurcontract van Cyriel Dessers niet gelicht zal gaan worden. De spits geeft in een reactie zelf aan dat hij de club en de supporters wil bedanken. "Ik heb een fantastische tijd bij Feyenoord gehad", aldus Dessers. "Vorig jaar heb ik vlak voor het sluiten van de markt voor deze club gekozen en die beslissing is een van de beste uit mijn carrière geweest."

De spits gaat verder: "Het hele seizoen was één groot avontuur, waarbij het succes in Europa en de prachtige interactie met het publiek er fier bovenuit steken. Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven."

Technisch directeur Frank Arnesen kijkt met veel terug op afgelopen seizoen. "Een memorabel jaar, om vele redenen. Cyriel heeft precies gedaan waarvoor we hem gehaald hebben: goals scoren en het verschil maken", zo geeft hij aan. "Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het Europees succes dat de club dit jaar geboekt heeft. En ook niet onbelangrijk: hij heeft de harten van het publiek in De Kuip gestolen. We wensen hem daarom alle succes bij het vervolg van zijn voetballoopbaan."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

cyriel dessers arnesen fier gestolen harten interactie kuip memorabel voetballoopbaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou eigenlijk heb je wat uit te leggen .Al die loftuitingen op het publiek en op Feyenoord maar dan geen contract tekenen . Hoeveel verschil zat er dan wel niet tussen vraag en aanbod . Genoeg om dit soort gezeur af te geven ? Het gaat om heel goed verdienen of super goed verdienen. Weinig feeling met dit soort uitingen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bij Feyenoord zal hij rond de 700.000 verdienen. Een premiership club zal lachend 2 miljoen bieden met een gunstiger belastingregime. Dan is de keus vrij eenvoudig.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij was zogenaamd een enorme Feyenoord speler maar toen het op geld aankwam was de binding gauw weg , dan is dat financiele gat niet meer te overbruggen
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda