Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord en Cyriel Dessers bereiken geen akkoord over contract'

31 mei 2022 12:59 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord en Cyriel Dessers bereiken geen akkoord over contract"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Feyenoord en Cyriel Dessers geen akkoord hebben bereikt over een contract. De spits wordt momenteel gehuurd van KRC Genk en Feyenoord was bereid om de koopoptie die het heeft bedongen te lichten. Het lukte echter niet om met Dessers zelf tot een akkoord te komen over een verbintenis en volgens ingewijden is de verwachting niet dat dit alsnog gaat gebeuren voordat de deadline van de optie afloopt.

Volgens De Telegraaf zou Dessers in totaal meer dan 10 miljoen euro moeten kosten omdat hij een fors salarispakket heeft. Voor Feyenoord zijn de eisen van de spits veel te gortig.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

dessers cyriel deadline genk gortig ingewijden krc rijnmond salarispakket telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat 1 redelijk seizoen bij Feyenoord al leidt tot bizarre salariseisen.

Gelukt bij Heracles, mislukt bij Utrecht, niet goed genoeg voor Genk.

Afscheid van nemen lijkt mij zo.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft het bij Genk als invaller echt heel goed gedaan. Het nadeel voor hem was alleen dat er een spits stond die er 30+ per jaar maakten.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat zou betekenen dat hij 6 miljoen aan salaris wilt ontvangen voor 4 jaar. Dat is 1,25 bruto per jaar .pff betekent dat gewoon de best betaalde speler wilt worden ..
+1/-0

1 jaar geleden
Hij heeft natuurlijk een heel goed seizoen gedraaid, maar het is echt geen geweldige spits hoor. Als je het doet is het risico heel groot dat hij volgend jaar een veel minder seizoen heeft en dan zitten wij met een overbetaalde spits. Tegen een normaal salaris kan je hem aantrekken, maar niet met een salaris van 1.5 miljoen per jaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Als hij een heel goed seizoen had gedraaid dan waren we kampioen geweest en hadden we ook de conference cup gewonnen. Lekker laten gaan met die achterlijke salaris eisen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer