Transparent
Inloggen
Sluiten

Roemeen István Kovács fluit AS Roma - Feyenoord

23 mei 2022 13:02

De UEFA heeft István Kovács aangewezen als scheidsrechter voor de finale tussen AS Roma en Feyenoord. De Roemeen is voor Feyenoord een onbekende scheidsrechter, aangezien hij nog nooit een duel van de Rotterdammers floot. In 2016 floot hij wel een wedstrijd van AZ toen de Alkmaarders in eigen huis verloren van Maccabi Tel Aviv. Guus Til kwam die wedstrijd als invaller binnen de lijnen.

Kovács was bovendien twee keer de scheidsrechter bij een interland van het Nederlands elftal. Vorig jaar was hij tijdens het EK de leidsman toen Oranje in de groepsfase won van Noord-Macedonië. Een jaar eerder floot hij ook de uitwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina in de kwalificatie voor het EK.




Tags

kovacs istvan roemeen roma aviv bosnie herzegovina kwalificatie leidsman maccabi macedonie onbekende oranje til uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg