Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Langer verblijf van Luis Sinisterra is zeker een poging waard'

23 mei 2022 08:45 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Langer verblijf van Luis Sinisterra is zeker een poging waard"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Frank Arnesen aan er alles aan te doen om te zorgen dat Luis Sinisterra nog een seizoen bij Feyenoord zal blijven. "Luis heeft vijftien goals en vijftien assists achter zijn naam staan; zulke statistieken haal je niet een, twee, drie terug. Dus natuurlijk is dat een poging waard", aldus Arnesen. "Ons probleem is nog steeds dat we veel minder geld hebben dan Ajax en PSV, maar we zijn wel op de weg omhoog."

Ook met Spartak Moskou is Arnesen in gesprek. "Over Guus Til, ja. Ze weten dat wij hem langer willen houden, maar zo bel ik met meer clubs uit Rusland", zegt hij daarover. "Zodra er meer duidelijk is, kunnen wij misschien iets betekenen. Zo heb je steeds contact, terwijl je ook afhankelijk bent van hoe de markt zich beweegt richting ons."

Arnesen gaat verder: "We zitten na dit seizoen in een positie dat onze spelers ook steeds populairder worden. Je kan dat als heel vervelend zien, maar ik beschouw het maar als een compliment. Liever zo dan dat geen hond interesse heeft in spelers van Feyenoord. We tellen echt weer mee."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

arnesen poging sinisterra beschouw beweegt hond populairder rusland spartak til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Helemaal eens, successen vallen op en zorgt voor prijsopdrijving van onze spelers. En tegelijk wordt Feyenoord weer eens sexy en interessant voor nieuwe spelers en talenten. Hopen dat we volgend seizoen ons wel kwalificeren voor de Champions League dan kan de ingezette groei een vervolg krijgen.
+1/-0

1 jaar geleden
Goede speler zeker zn geld waard maar als je er 30 miljoen voor krijgt bvb , snel verkopen. Dan maar jeugdspelers de kans geven en goed scouten, er moet nog wel ergens anders een talent rondlopen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda