Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik heb een team gezien dat aan het strijden was om die wedstrijd te winnen'

12 mei 2022 00:55

In gesprek met ESPN keek Arne Slot uiteindelijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "De eerste helft verliep niet heel soepel en was ook niet leuk om naar te kijken, maar ik heb wel een team gezien dat aan het strijden was om die wedstrijd te winnen", aldus Slot. "We hebben de nul gehouden en vrij weinig kansen weggegeven. Ook niet heel veel gecreëerd."

Feyenoord heeft met nog één duel te gaan al 71 punten te pakken. "Dat is voor Feyenoord een heel bijzonder aantal", zo gaf hij aan. "Dat is in de afgelopen 15 tot 20 jaar pas één keer eerder gebeurd en dat was in het kampioensjaar. Vanuit dat perspectief was dit een heel belangrijke overwinning."

Slot moest wel erkennen dat het binnen de club al vooral gaat over de finale tegen AS Roma. "Het is wel fijn als alles al geregeld is voordat we naar Portugal gaan, zodat we ons dan volledig kunnen focussen in ons hoofd", zei hij daarover. "De insteek van zondag is wel om een goede generale te spelen op volle scherpte. Dat was vandaag ook en dan zondag weer in een uitverkochte Kuip. Twee teams die een fantastisch seizoen hebben, dus het wordt een heel leuke wedstrijd om naar uit te kijken."




Tags

slot arne eagles erkennen espn generale kampioensjaar kuip portugal roma scherpte soepel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda