Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zeker van derde plek na winst tegen Go Ahead

11 mei 2022 22:05
Foto: Pro Shots

Feyenoord zeker van derde plek na winst tegen Go Ahead; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de laatste uitwedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie winnend af weten te sluiten. Op bezoek bij Go Ahead Eagles werd met 0-1 gewonnen. Bryan Linssen maakte het enige doelpunt.

Vanwege het zware programma van de laatste tijd en het feit dat de competitie eigenlijk al was gespeeld, besloot Arne Slot om flink te wisselen in zijn opstelling en bracht zeven wijzigingen aan in de basis. Dat was in de eerste helft ook te merken aan het spel, want Feyenoord speelde een van de zwakste wedstrijden van het seizoen. Pas vlak voor rust kreeg de ploeg de eerste goede mogelijkheid, maar een schot van Alireza Jahanbakhsh werd gekeerd.

Direct na rust werd er drie keer gewisseld. De drie veldspelers die afgelopen weken ook in de basis hadden gestaan werden nu gewisseld. Ondanks dat Feyenoord nu met tien veldspelers speelde die afgelopen weken weinig in actie waren gekomen, liep het wel wat beter.

Feyenoord kreeg wat meer mogelijkheden, maar het duurde uiteindelijk tot de 70ste minuut voordat het daadwerkelijk raak was. Een fout in de defensie van Go Ahead Eagles werd afgestraft en het was Bryan Linssen die de 0-1 wist te maken.

In de resterende minuten gebeurde er niet veel meer. Feyenoord drong nog wel een paar keer aan, maar speelde op een te laag tempo om echt gevaarlijk te worden. Go Ahead Eagles kwam simpelweg kwaliteit te kort om tot goede kansen te komen. Het zorgde er voor dat Feyenoord uiteindelijk met een 0-1 zege terug kon keren naar Rotterdam en zich definitief verzekerde van de derde plek in de Eredivisie.




Discussieer mee op de forums


Tags

eagles bryan eredivisie linssen alireza arne drong jahanbakhsh slot verzekerde zwakste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda