Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Ook met oog op donderdag wilde je deze wedstrijd winnen'

1 mei 2022 21:31

In gesprek met ESPN was Tyrell Malacia blij met de winst tegen Fortuna Sittard. Dat Feyenoord op donderdag nog had gespeeld, was geen probleem. "Als voetballer wil je altijd zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Als je dan twee keer in de week kan spelen is dat op", aldus Malacia. "De trainer had ons vooraf al op scherp gezet. Ook met oog op donderdag wilde je deze wedstrijd winnen en dat hebben we gedaan. We speelden een goede wedstrijd, dus dat was lekker."

Malacia was blij voor Lutsharel Geertruida, die twee doelpunten wist te maken. "Ik ken Lutsha al vanaf de jeugd, sinds mijn twaalfde of dertiende. Ik ben blij dat hij een paar goals kon maken", zo gaf hij aan. "Ik had er zelf ook wel een mogen maken, maar ik was te wild."

De focus kan nu op de uitwedstrijd van donderdag. "Als team zijn we allemaal fit", zei hij daarover. "Het is al best een lang seizoen, maar we zijn allemaal ready voor donderdag."




Discussieer mee op de forums


Tags

malacia tyrell espn fortuna geertruida lutsha ready twaalfde wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda