Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote schermen bij uitzending Olympique Marseille – Feyenoord op het Stadhuisplein

30 april 2022 03:23
Foto: Pro Shots

Grote schermen bij uitzending Olympique Marseille – Feyenoord op het Stadhuisplein; image source: Pro Shots

Feyenoord is bezig aan een ongekend Europees avontuur en maakt kans op een plek in de finale van de Conference League! Op donderdag 5 mei wordt de halve finale in Marseille gespeelt en die wedstrijd volg jij natuurlijk weer live op het Stadhuisplein in Rotterdam!

Er wordt door de horecaondernemers van het Stadhuisplein alles aan gedaan om er wederom een gezellig, sfeervol en veilig sportfeest van te maken. Een halve finale om niet te vergeten! De wedstrijd wordt live op grote schermen uitgezonden, er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden en een dj die de meest favoriete Feyenoord hits draait.

Het Stadhuisplein is als evenemententerrein geopend voor het publiek vanaf 17:00 uur. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Tickets voor het Feyenoord Festival zijn vanaf vrijdag 29 april 20:00 uur te koop via: www.hetstadhuisplein.nl. Zoals het publiek gewend is, zal de sfeer ongeëvenaard zijn.

Stadhuisplein, Rotterdam
Donderdag 5 mei 2022
Vanaf 17:00 uur




Tags

stadhuisplein marseille schermen uitzending conference drinkgelegenheden eet evenemententerrein festival gespeelt gezellig hetstadhuisplein hits horecaondernemers minimumleeftijd ongeevenaard sfeervol sportfeest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg