Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord staat open voor vertrek van Marcos Senesi en Tyrell Malacia'

9 maart 2022 09:04 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord staat open voor vertrek van Marcos Senesi en Tyrell Malacia"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Feyenoord komende zomer openstaat voor een transfer van Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Om de selectie te kunnen versterken zal de club zelf spelers moeten zien te verkopen en beide verdedigers hebben aangegeven een volgende stap te willen maken. Feyenoord doet er daarnaast alles aan om Luis Sinisterra en Orkun Kökcü komende zomer te behouden voor de club.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

malacia senesi tyrell kokcu sinisterra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Bij een goed bod Sinisterra en Kokcu verkopen. Malacia en Senesi zijn meer waard.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Senesi en Malacia meer waard dan Kokcu en Sinistera?? Hoe kom je daar nou bij??
+1/-0

2 jaar geleden
De inbreng van de twee verdedigers in een wedstrijd is groter dan de inbreng van Kokcu en Sinisterra. Kokcu is een aardige voetballer, maar daar gaan er dertien van in een dozijn en Sinisterra moet meer doen, meer acties maken.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb een zwak voor Malacia, maar ik hoop toch echt dat hij nog wel een seizoen blijft. Een buitenlands avontuur komt nog te vroeg voor hem. Hij moet nog doorgroeien. Hij vormt nu een heerlijk koppeltje met Sinisterra. Dat vertrouwde is hij kwijt als hij weggaat en dan wordt het plotseling een stuk moeilijker.
+1/-0

2 jaar geleden
Gezien de geruchten rond Senesi over geinteresseerde clubs en zijn contractduur, vind ik een verkoop aankomende zomer niet heel vreemd. Ik zou als Arnesen zijnde kijken hoe zich dat gaat ontwikkelen en hopen dat er een situatie ontstaat waarin meerdere clubs serieus worden en tegen elkaar gaan opbieden.

Rond Malacia was er afgelopen zomer interesse vanuit Belgie, verder hoor je niet veel rond zijn persoon. Als hij zelf aangeeft toe te zijn aan een nieuwe stap, kun je als Feyenoord niet al te moeilijk opstellen denk ik. Of het voor Malacia zelf verstandig is, is een tweede. Ik denk dat als hij nog een seizoen of twee blijft en zich verder ontwikkelt, hij straks door gehaald wordt als nummer 1 op deze positie. Gezien zijn leeftijd/ervaring zal hij nu eerder binnenkomen als speler die nog een hoop te bewijzen heeft.

Sinisterra heeft een topseizoen. Als hij deze lijn doortrekt, zal er komende zomer veel interesse komen. Of hij komend seizoen nog zo goed rendeert, fit blijft, etc. moet je nog maar afwachten. Daarom zou ik zeggen; bij een goed bod verkopen. Je moet niet in een soort Jorgensen-scenario terechtkomen waarin je achteraf spijt hebt dat je hem niet verkocht hebt.

Voor Kokcu voorzie ik een soortgelijk scenario een stuk minder. Vraag me niet waarom, dat is een gevoel. Die kan onder Slot nog flinke stappen zetten, en als je die kan behouden wordt Feyenoord daar beter van. Of hij zelf nog een seizoen wil blijven weet ik niet, ik begreep dat er rond zijn persoon al veel speelt.
+1/-0

2 jaar geleden
Beiden wel erg moeilijk te vervangen. Senesi is echt een hond dat hij niet wil verlengen en dus nog maar 1 jaartje contract heeft, daarmee verdampen meerdere miljoenen. Bij psv verlengt bijna alles en iedereen (okay wel vaak NL jongens) om psv eraan te laten verdienen (gakpo nog extra zelfs bijgetekend) en senesi mag ons wel wat meer dankbaar zijn voor dit podium en dat we met weinig middelen relatief voor ons doen heel veel voor hem hebben betaald (een paar maar meer in de geschiedenis, zoals cruz, lazovic). Doekhi misschien transfervrij of Geertruida daar maar beiden zijn rechtsbenig. Sandler kan ik niet goed beoordelen, is ook rechts maar speelt ook wel LCV. Hendriks zou kunnen, weet niet of hij er al klaar voor is. Linksback zie ik geen echte vervanger nu in de selectie, Ian Smeulers is helemaal weg? Zit er iets in O21?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg