Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord treft in achtste finale Conference League Partizan Belgrado

25 februari 2022 13:15
Foto: Pro Shots

Feyenoord treft in achtste finale Conference League Partizan Belgrado; image source: Pro Shots

Voor Feyenoord wacht in de achtste finale van de Conference League een tweeluik met Partizan Belgrado. Dat kwam vrijdag naar voren na de loting van de UEFA. De uitwedstrijd zal worden gespeeld op donderdag 10 maart, terwijl op donderdag 17 maart de return in De Kuip zal worden gespeeld. De UEFA zal op een later moment het aanvangstijdstip van beide duels bekend maken.

Feyenoord speelde nog nooit een officieel duel tegen Partizan Belgrado. De regerend koploper van Servië kwam twee keer tegenover AZ in de groepsfase van de Europa League. In het seizoen 2015/2016 wist het beide duels te winnen, terwijl in het seizoen 2019/2020 twee keer gelijk werd gespeeld.

In 2006 werd FC Groningen in de eerste ronde van de UEFA Cup gekoppeld aan de Serviërs. Een 4-2 zege van Partizan in eigen huis bleek uiteindelijk voldoende, waarna de return in Groningen met 1-0 verloren ging.

De selectie van Partizan Belgrado kent één speler met een verleden in de Eredivisie, aangezien sinds dit seizoen Queensy Menig een van de aanvallers is. Menig speelde in de Eredivisie voor PEC Zwolle en FC Twente.




Tags

partizan conference uefa eredivisie groningen menig kuip pec queensy serviers twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki