Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke tegenstanders in achtste finale Conference League bekend

24 februari 2022 23:40
Foto: Pro Shots

Mogelijke tegenstanders in achtste finale Conference League bekend; image source: Pro Shots

Vrijdagmiddag is in het Zwitserse Nyon de loting van de achtste finales van de Conference League en zal ook Feyenoord in de bekende ballenbak zitten. Als groepshoofd zal de club een van de teams treffen die wisten te winnen in de tussenronde. Aangezien er nu nog niet gespeeld kan worden tegen een club uit hetzelfde land zal Feyenoord daarmee PSV en Vitesse ontlopen.

De loting is vrijdag om 13:00 uur en wordt door ESPN live uitgezonden. Vast staat al dat op donderdag 10 maart de uitwedstrijd voor Feyenoord gespeeld wordt, terwijl een week later de return zal zijn in De Kuip.

Mogelijke tegenstanders:
Olympique Marseille
Leicester City
FK Bodø/Glimt
Partizan Belgrado
Slavia Praag
PAOK Saloniki




Tags

conference ballenbak espn glimt groepshoofd kuip leicester marseille nyon ontlopen paok partizan praag saloniki slavia vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.391 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot arsenal beelen bekerfinale geertruida gimenez hancko hoofdprijs kasperk kloese kokcu kuip madrid middenveldert minteh nieuwkoop sandler slot stengs sterkhouders szymanski timber ueda vervangers wehave wieffer willykment yoda zerrouki