Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marcos Senesi in beeld bij Sevilla'

24 januari 2022 15:37 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Marcos Senesi in beeld bij Sevilla"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca is Marcos Senesi serieus in beeld bij Sevilla. Diego Carlos kan deze week mogelijk nog de overstap maken naar Newcastle United. Indien de Braziliaan daadwerkelijk wordt verkocht zou Senesi bovenaan de lijst staan om hem te vervangen. De verdediger heeft bij Feyenoord nog een contract voor anderhalf jaar.

Meer op Marca.com




Tags

senesi sevilla braziliaan carlos diego marca newcastle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Lijkt me zeer welkom als we hem kunnen verkopen voor 15-20Mio. Lijkt me niet dat hij gaat verlengen en ook niet dat hij veel meer dan dat gaat opbrengen, dus beter nu verkopen.
Wie weet dan Bazoer wel voor 2Mio binnenhalen als vervanger…
+2/-0

 
2 jaar geleden
lastige situatie, buiten de kritiek die Senesi toch ook krijgt heb ik wel het gevoel dat hij met Trauner een goed koppel vormt. Maar we hebben Geertruida ook nog en misschien komt er dan het geld vrij om Bazoer te halen, die natuurlijk zowel achterin als op het middenveld terecht kan!
+2/-0

2 jaar geleden
Geen woord van waar. Pijnlijk om te zien hoe men zelf dit soort berichten de wereld in helpt in de hoop kennelijk dat het beeld ontstaat dat dit een interessante speler is. Kan de zaakwaarnemer zijn of Feyenoord zelf, maar dat je Senesi op dit moment voor meer dan zijn kostprijs nog ergens kunt verkopen is 0,0 helaas.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda