Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord wil Jorrit Hendrix huren met optie tot koop'

23 januari 2022 20:56 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord wil Jorrit Hendrix huren met optie tot koop"; image source: Pro Shots

1908.nl weet te melden dat Jorrit Hendrix in beeld is bij Feyenoord. De middenvelder staat net zoals Guus Til onder contract bij Spartak Moskou, maar mag nu voor anderhalf jaar worden verhuurd. Een jaar geleden maakte Hendrix nog de overstap van PSV naar de Russische club. Veel speeltijd krijgt hij echter niet, zodat Hendrix nu tijdelijk mag vertrekken.

Update 20:56: Tegenover het Algemeen Dagblad heeft technisch directeur Frank Arnesen bevestigd dat Feyenoord zich heeft gemeld voor Jorrit Hendrix. "Het gaat in eerste instantie om huur, maar wel met een optie tot koop", aldus Arnesen.

Hendrix zou zelf oren hebben naar een vertrek naar De Kuip.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix arnesen huur kuip spartak til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nou,na Veerman en Bazour stemt het mij niet bepaald blij in de interesse van Hendrix.Wel een speler die alles geeft,echter komt mijn inziens bepaalde kwaliteiten tekort om dit Feyenoord op een hoger plan te brengen.Verrassen laat ik me graag...
+1/-0

2 jaar geleden
Anderhalf uur, dat komt goed uit. Dat is precies een wedstrijd!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het is een slechte ontwikkeling dat we nu kennelijk bezig zijn met aankopen voor de breedte. Walemark en Bennet lijken mij niet de grote talenten van Hendrix weten we dat al. Voor de breedte haal je spelers uit je eigen opleiding, waarvan er dan soms een onverwachts snel ontwikkelt. Van buiten haal je alleen spelers met een echte meerwaarde of een koopje voor een positie waar je intern niet veel hebt lopen. Nu zijn we weer snel bezig de laatste euro's (waarvan ik dacht dat we die al niet meer hadden door met name de lege stadions...) uit te geven aan middelmatige dure spelers volgens mij. Slechte ontwikkeling.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Walemark en Bennet zijn volgens de kenners best wel talenten, waarom Hendrix in beeld is snap ik ook niet helemaal, begin me wel een beetje zorgen te maken voor Toornstra.
Werken aan een brede gelijkwaardige selectie is natuurlijk belangrijk, dan zullen er alleen eerder een paar buitenspelers bij moeten, want wat Jahanbaks en Nelson laten zijn is dus echt wel te weinig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hendrikx wordt de vervanger voor Aursness. Hij is linksbenig en Hartjes en Milambo zijn allebei rechts
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben ook weinig enthousiast. Maar goed, in eerste instantie betreft het huur. Laten we hopen dat de staf en Arnesen gedurende die huur tot inzicht komt dat er voor Feyenoord betere opties zijn voor Hendrix.

Of dat Slot ook deze speler in zijn kwaliteiten kan laten groeien tot een hoogte waarin ook hij van waarde is voor Feyenoord.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die mensen hebben hem toch ook jaren zien stuntelen in Eindhoven, kom op man, of toch een poosje onder een steen gelegen?
+1/-0

2 jaar geleden
Dit is in jaren het slechtste bericht dat ik lees, ik vond het bij PSV al waardeloze voetballer, zonder enige uitstraling. Loopt er een beetje bij... puur opvulling.
Eerst Veerman, dan Bazoer, nu Hendrix, straks Baretto pffff kom op Arnesen, je was zo lekker bezig, maar nu sla je echt heeelemaal door !!! Leuk voor die jonge gasten, die denken ook, als die 46 in een dozijn speler me al voor is .... wegwezen dan maar.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Heerlijk al die positieve reacties van al die chronische azijnz.... Zullen we het gewoon maar even afwachten? Dus zeggen we: "welkom bij Feyenoord Jorit, maak er wat van"!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer