Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Feyenoord bevestigt komst van Cole Bassett

20 januari 2022 22:50 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Feyenoord bevestigt komst van Cole Bassett</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Cole Bassett bevestigd. De Amerikaanse middenvelder wordt voor anderhalf jaar gehuurd van Colorado Rapids. Feyenoord heeft bovendien een optie tot koop bedongen. Ondanks dat hij pas 20 jaar is speelde hij al 75officiële wedstrijden voor de Colorado Rapids en maakte hij bovendien ook al zijn debuut voor de Verenigde Staten.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn dat Bassett nu naar Feyenoord komt. De club probeerde hem in de zomer ook al te halen. "Zijn komst bleek toen nog niet haalbaar voor ons", aldus Arnesen. "Heel mooi dat we het met deze huurconstructie en optie tot koop nu wel voor elkaar hebben gekregen, zodat hij dit seizoen al kan aansluiten bij de selectie."

Arnesen gaat verder: "Cole is een typische box-to-box speler met een enorm loopvermogen. Daarmee kan hij zowel aanvallend als verdedigend een belangrijke schakel zijn in een elftal. Bovendien is hij met beide benen behoorlijk comfortabel aan de bal. Hij heeft alles in zich om hier bij Feyenoord de volgende stappen in zijn ontwikkeling te zetten en een nog completere speler te worden. Die tijd en dat vertrouwen krijgt hij ook."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bassett cole arnesen box colorado rapids completere huurconstructie schakel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.