Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Feyenoord bevestigt komst van Patrik Wålemark

17 januari 2022 16:16 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Feyenoord bevestigt komst van Patrik Wålemark</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Patrik Wålemark bevestigd. De 20-jarige aanvaller heeft in De Kuip een contract voor 4,5 jaar getekend en komt over van BK Häcken uit zijn thuisland Zweden. Wålemark speelde 54 officiële duels voor zijn vorige club en speelde bovendien ook acht keer voor Jong Zweden.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van de aanvaller. "Na de indrukwekkende ontwikkeling die Patrik in Zweden heeft doorgemaakt is de overgang naar Feyenoord een mooie volgende stap in zijn carrière", aldus Arnesen. "We zien in hem een speler die met dreigende acties en versnelling ruimte en kansen kan creëren voor zichzelf en zijn medespelers. Kortom: een talentvolle speler waarvan we verwachten dat hij de groei die hij al heeft laten zien hier bij ons verder doortrekt."

Wålemark is direct inzetbaar voor de selectie van Arne Slot. Wel zal hij op donderdag 10 maart het eerste duel in de achtste finale van de Conference League moeten missen vanwege een schorsing.

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

walemark patrik zweden arnesen arne conference doortrekt hacken jong kuip slot thuisland versnelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg