Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Riechedly Bazoer naar Feyenoord afgeketst'

14 januari 2022 12:14 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Riechedly Bazoer naar Feyenoord afgeketst"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl zal Riechedly Bazoer deze transferperiode niet de overstap naar Feyenoord gaan maken. Ondanks dat de middenvelder zelf al een persoonlijk akkoord zou hebben, komen Feyenoord en Vitesse er niet uit. Bazoer zou komende zomer weer een optie kunnen worden, aangezien hij bij Vitesse een aflopend contract heeft en dus transfervrij vastgelegd kan worden.




Tags

bazoer riechedly vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer, transfervrij zou top zijn, maar dan zou dat snel na zondag rond moeten komen met misschien wat tekengeld erbij anders zal hij wachten op andere clubs.
+1/-0

2 jaar geleden
Ach 3 miljoen voor een 4 maanden contract is echt teveel van het goede natuurlijk
+1/-0

2 jaar geleden
Zou het ook zo kunnen zijn dat hij een voorcontract heeft getekend voor in de zomer... Tenslotte zou je dan als speler meer salaris of een handgeld kunnen eisen
+1/-0

2 jaar geleden
Thank God!! Dit is een vreselijke galbak. Los van zijn verleden (waar hij qua arrogantie natuurlijk wel op zijn plaats was) heeft hij een vreselijke instelling. Niet voor niets werd bij de problemen met Tanane gefluisterd dat die lang niet zo'n slechte invloed had op de groep en sfeer als vriend Bazoer. Sowieso moeten we de tijd nu eens definitief achter ons laten om die gehypte "toppers die niemand anders wil hebben" voor teveel salaris binnen te halen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer