Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Riechedly Bazoer: 'Echt onzin dat er al een mondeling akkoord is'

13 januari 2022 10:13 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Riechedly Bazoer: "Echt onzin dat er al een mondeling akkoord is"; image source: Pro Shots

In een reactie tegenover De Telegraaf ontkent de broer en zaakwaarnemer van Riechedly Bazoer dat er al een mondeling akkoord is met Feyenoord over een contract. "Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin", zo geeft hij aan. "Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten."

Volgens het medium zit er weinig schot in de gesprekken tussen beide clubs. Vitesse blijft vasthouden aan een vraagprijs van 3 miljoen euro, terwijl Feyenoord hooguit 2 miljoen euro wil betalen.

In een reactie op Twitter geeft Feyenoord Transfermarkt aan dat dit nieuws wel vaker wordt ontkend, zeker in aanloop naar zo'n wedstrijd. "Maar ik ben er 100% zeker op dat er een mondeling persoonlijk akkoord is", zo schrijft hij.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

mondeling bazoer onzin riechedly vitesse telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
hij moet zo reageren anders wordt het zaterdag één grote soap
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda