Transparent
Inloggen
Sluiten

'Riechedly Bazoer bereikt akkoord met Feyenoord over meerjarig contract'

13 januari 2022 00:12 - 1908
Foto: Pro Shots

"Riechedly Bazoer bereikt akkoord met Feyenoord over meerjarig contract"; image source: Pro Shots

Volgens 1908 heeft Riechedly Bazoer een mondeling akkoord bereikt met Feyenoord over een meerjarig contract. De middenvelder van Vitesse heeft zijn zinnen volledig gezet op een vertrek naar De Kuip. De clubs moeten nog wel tot een akkoord zien te komen over een transfersom. Feyenoord Transfermarkt meldde eerder dat er een flink gat zat tussen de vraagprijs van Vitesse en wat Feyenoord wil betalen voor Bazoer.




Tags

bazoer riechedly vitesse kuip mondeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
da's mooi man !!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Hopen dat de clubs er ook snel uitkomen!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit klopt, wordt ook ontkend op andere sites. Voordeel van de twijfel dan maar mbt zijn gedrag en veel verschillende clubs wat ook wel weer een voordeel is. Wel mooi een Utregts straatschoffie die bij de traditionele top 3 (1x alleen jeugd) actief is dan en ook nog jong genoeg om over 2 a 3 jaar nog een stap naar het buitenland te maken (hopelijk mooi bedrag). Nu kun je de druk op de onderhandeling enorm opvoeren als hij zelf wil! Namelijk gewoon door laten schemeren dat hij als dit nu niet lukt in juni gratis naar ons gaat! En dan kunnen ze zelf invullen dat hij minder gemotiveerd zal zijn. Dan moeten ze wel flink inbinden, want ze willen heus nog wel ca 1,5 pakken nu tov over slechts 5 maandjes noppes.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda