Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vitesse wil forse transfersom voor Riechedly Bazoer'

5 januari 2022 10:33 - De Gelderlander
Foto: Pro Shots

"Vitesse wil forse transfersom voor Riechedly Bazoer"; image source: Pro Shots

Vitesse wil een forse transfersom ontvangen voor een transfer van Riechedly Bazoer deze maand. Ondanks dat zijn contract afloopt willen de Arnhemmers volgens de Gelderlander ruim twee miljoen euro ontvangen. Voor Vitesse is Bazoer 'onverkoopbaar' en nemen ze het voor lief dat hij na dit seizoen transfervrij gaat vertrekken.

Meer op De Gelderlander




Tags

bazoer vitesse riechedly arnhemmers gelderlander lief onverkoopbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hij mag al praten over contract vanaf einde seizoen dus stuur daar maar op aan dan (dat drukt de prijs ook). Hopelijk wordt hij eindelijk volwassen op zich kunnen Slot en zijn staf daar wel mee omgaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Goede voetballer, heeft wel een gebruiksaanwijzing.

Als Feyenoord hem graag wil en Bazoer wil zelf ook dan zal er inderdaad nu een transfersom, geruchten ca 2 miljoen, betaald moeten worden.
Aan het eind van dit seizoen is hij transfervrij en waarschijnlijk niet meer haalbaar voor Feyenoord.
+1/-0

2 jaar geleden
Een speler die al jaren heeft aangegeven geen fan van Feyenoord te zijn .... plus de vraag op welke positie hij dan zou moeten spelen? Want als je hem haalt voor de bank dan heb je meteen 'n groot probleem in je selectie!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Laat hem maar naar lekker PSV verkassen,die hebben meer dan ervaring met lastige jongens,en is daar al behoorlijk door de mand gevallen.Wellicht hebben ze in Eindhoven nog behoefte aan een Ihattaren 2.0...Mijn advies is dus,nooit aan beginnen!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda