Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord zet in op komst van Riechedly Bazoer'

4 januari 2022 21:13 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord zet in op komst van Riechedly Bazoer"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord vol inzet op de komst van Riechedly Bazoer. Technisch directeur Frank Arnesen heeft dinsdag herhaaldelijk geinformeerd naar de mogelijkheden om hem tussentijds over te nemen van Vitesse. Het contract van Bazoer loopt na dit seizoen af, maar voor een tussentijds transfer zal nog wel een transfersom betaald moeten worden.

Eerder op de dag werd al bekend dat ook PSV geïnformeerd heeft naar Bazoer en met hem gesproken heeft over een transfer. Volgens De Telegraaf is de van origine middenvelder ook in beeld bij Benfica.

Meer op VI.nl




Tags

bazoer riechedly arnesen benfica herhaaldelijk origine telegraaf vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Kansloos als psv hem echt wil
+1/-0

2 jaar geleden
Zou slot Tanane ook niet aan het voetballen krijgen??
Of ihattaren?
+1/-0

2 jaar geleden
Minder een gok dan Veerman...minder duur neem ik aan..welkom ..
+1/-0

2 jaar geleden
'Vitesse vraagt twee miljoen euro voor Bazoer'

Feyenoord zet momenteel vol in op Riechedly Bazoer. De 25-jarige middenvelder van Vitesse moet de nieuwe aanwinst gaan worden van de Rotterdammers. Het is echter de vraag of technisch directeur Frank Arnesen erin gaat slagen om een akkoord te bereiken met de nummer vier uit de Eredivisie.

Vitesse is nog actief in Europa en heeft als doel gesteld om de TOTO KNVB Beker te winnen. De Arnhemse club ziet in Bazoer een belangrijke schakel en een vertrek is daarom lastig. ''Riechedly tikt een erg hoog niveau aan”, vertelt trainer Thomas Letsch. ''We willen met de gehele kern het nieuwe jaar in. Ik hoop niet alleen dat Riechedly blijft, ik ga ervan uit dat hij blijft.''

Bazoer heeft een contract dat aankomende zomer afloopt. Vitesse moet de middenvelder dus tijdens de winterstop verkopen om financieel te kunnen profiteren. De club geeft echter de voorkeur aan het sportieve belang en hanteert een hoge vraagprijs om clubs af te schrikken. De Gelderlander noemt een transferbedrag van twee miljoen euro. Bazoer wacht rustig af en accepteert elke beslissing van Vitesse.
+1/-0

 
2 jaar geleden
altijd doen is op meerdere plekken inzetbaar.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda