Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Het was een hele zware seizoenshelft'

22 december 2021 21:06

Ondanks de mindere resultaten van afgelopen week, kan Feyenoord met een goed gevoel de winterstop in gaan. De laatste wedstrijd voor de winterse onderbreking werd met 0-3 gewonnen in Heerenveen. Bryan Linssen stond na afloop ESPN te woord, die na zijn doelpunt weer alleen topscorer van de Eredivisie is.

“Heel snel de winterstop in nu. Het was een hele zware eerste seizoenshelft met veel wedstrijden en dan is het lekker als je je hoofd even niet bij voetbal hoeft te houden. De druk stond er vandaag op en we moesten winnen. Dat hebben we goed gedaan. We hebben overtuigend gespeeld en veel kansen gekregen. Zelf scoren is het mooiste wat er is natuurlijk, maar assistjes zijn ook altijd fijn om te geven. Straks in de bus maar eens even kijken wat Haller gaat doen tegen Fortuna, die zal ook nog wel wat kansjes gaan krijgen.”

Linssen ging ook nog in op de teamgeest en zijn fysieke gesteldheid: “We hebben een hele goede sfeer in de groep, zeuren niet en werken keihard. Iedere wedstrijd willen we er weer staan en dat hebben we ook laten zien vind ik. We zijn topfit, maar als ik naar mezelf kijk, lag het vooral aan het voetbal van vorig seizoen. Toen waren we meer afwachtend en nu willen we echt pressing zetten. Omdat ik daar mee begin, lijkt het alsof ik veel meer doe dan vorig seizoen, maar ook toen was ik topfit hoor. We hebben vertrouwen in elkaar en hopen zo door te gaan.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan topfit afwachtend assistjes eredivisie espn fortuna gesteldheid haller heerenveen kansjes onderbreking pressing teamgeest topscorer winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda