Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Dit is best wel een grote tik'

19 december 2021 17:27

Feyenoord heeft zondagmiddag een vervelende 0-2 nederlaag geleden tegen Ajax. Met slechts één schot op doel voor beide ploegen, was het een saaie Klassieker te noemen. Een gelijkspel was meer op zijn plek geweest, maar helaas waren de hoofdstedelingen de meest gelukkige partij. Bij ESPN gaf Guus Til zijn visie op de wedstrijd.

“Ik denk dat ons plan best goed uitkwam. We stonden goed en hebben weinig weggegeven. Het was vooral een vechtwedstrijd. De details hebben de doorslag gegeven, want ik denk niet dat er een bovenliggende partij was. Het is geen fijne wedstrijd om te spelen, want je creëert het liefst veel kansen natuurlijk. We moesten nu als team goed staan en vechten. In de tweede helft stapte ik iets eerder door op de centrale verdediger en speelden zij wat sneller de lange bal. Voor de penalty had ik echt het gevoel dat hij nog goed zou kunnen vallen. In die periode maakten wij, ondanks de weinige kansen, meer aanspraak op een doelpunt dan zij.”

“Het leek een super slechte wedstrijd, omdat er veel één tegen één duels waren. Desalniettemin is dit best wel een grote tik. Ik had het gevoel dat we zeker een punt hadden kunnen pakken.”




Tags

til aanspraak espn hoofdstedelingen klassieker saaie stapte uitkwam vechtwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg