Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vijf vermogendende Rotterdammers gaan 90 miljoen in Feyenoord stoppen'

23 november 2021 09:35 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

"Vijf vermogendende Rotterdammers gaan 90 miljoen in Feyenoord stoppen"; image source: Pro Shots

Volgens Chris Woerts staan er enkele investeerders klaar om in te stappen bij Feyenoord. Dat meldde hij maandagavond bij Veronica Inside. "Er zijn vijf vermogende Rotterdammers opgestaan en zij gaan 90 miljoen in de club stoppen", aldus Woerts. "Dat is in tweeën opgesplitst. Ze moeten Goldman Sachs uitkopen en dan ben je al 24 miljoen kwijt. Ook de Vrienden van Feyenoord die willen vertrekken kunnen uitgekocht worden."

Hetgene wat overblijft zou dan gebruikt moeten worden om de selectie te versterken. "Dat is wel een van de doelstellingen", zo gaf hij aan. "Ik weet niet precies wat er overblijft, 20, 30 of 40 miljoen euro. Maar dat moet dan in het elftal geïnvesteerd worden."

Gesprekken hierover zouden al lange tijd lopen. "Ze doen het allemaal uit clubliefde. Ze willen Feyenoord aan laten sluiten bij Ajax", zei Woerts daarover. "Ze hebben wel twee voorwaarden gesteld. Geen Feyenoord City en ze willen ook af van STICO. Dat is een beleidsoorgaan boven de Raad van Commissarissen. Die hebben nu nog beslissingsbevoegdheid en benoemingsbevoegdheid, maar daar willen ze vanaf. Dat is ook een heel lastig orgaan."

Hoe betrouwbaar de berichten zijn is nog onduidelijk. Woerts claimde eerder meerdere keren bij Veronica Inside al dat er investeerders in zouden stappen voor minstens 140 miljoen euro.




Tags

woerts vermogendende veronica beleidsoorgaan benoemingsbevoegdheid beslissingsbevoegdheid claimde clubliefde goldman hetgene sachs stico tweeen uitgekocht uitkopen vermogende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Die Woerts moet niet te vaak reageren, bij iedere reactie gaat er 50 miljoen vanaf lees ik.

Afwachten maar weer of dit gerucht wel waarheid gaat worden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg