Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Het was een makkelijke wedstrijd'

21 november 2021 16:44

Feyenoord heeft zondagmiddag niets te vrezen gehad van PEC Zwolle. In een lege Kuip werden de Zwollenaren met 4-0 opzij gezet. Deze stand was bij rust reeds bereikt en daarmee was de tweede helft slechts een formaliteit. Dit werd door Orkun Kökcü dan ook beaamd bij ESPN.

Over zijn eigen vorm: “Ik denk dat ik de laatste weken weer goed bezig ben. Ik heb mijn vorm mee kunnen nemen naar het Turks elftal en dat maakt dat dit lekkere tijden zijn. Ik hoop dat ik dit zo lang mogelijk vol kan houden. Met Turkije wisten we dat we alleen naar onszelf moesten kijken en dat was wel fijn. Na de overwinning op Gibraltar begon het wel te leven bij ons en ik ben blij dat we ons hebben kunnen plaatsen voor de play-offs. Turken zijn emotionele mensen en dat was mooi om te zien. Toen ik in Nederland weer terug kwam was de focus weer volledig op Feyenoord. Het was niet moeilijk om die knop om te zetten.”

Ook over de wedstrijd van vandaag was Kökcü tevreden: “Je hebt natuurlijk wel in je achterhoofd dat je in een leeg stadion speelt, dus daar moet je je op instellen. We wilden elkaar de energie geven die we normaal krijgen van de fans. In de eerste helft ging dat erg goed, zeker na de 1-0. We moesten gefocust blijven, maar het was wel een makkelijke wedstrijd. We hebben de controle gehouden, alleen is het jammer dat we niet meer hebben kunnen scoren.”




Tags

kokcu achterhoofd beaamd espn formaliteit gibraltar knop kuip nederland pec turkije turks zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg