Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü wint met Turkije ruim van Gibraltar, gelijkspel voor Marcus Pedersen met Noorwegen

13 november 2021 20:18
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü wint met Turkije ruim van Gibraltar, gelijkspel voor Marcus Pedersen met Noorwegen; image source: Pro Shots

Orkun Kökcü heeft met Turkije goede zaken gedaan in de strijd om een WK-ticket. Met de middenvelder van Feyenoord in de basis werd Gibraltar met 6-0 verslagen. Kökcü speelde de hele wedstrijd. Door de zege staat Turkije op doelsaldo nu op een tweede plek. Als de Turken deze vast weten te houden zullen ze deelnemen aan de play-offs.

Voorafgaand aan de negende ronde in de groep stond Noorwegen nog op de tweede plek. Met Marcus Pedersen in de basis kwamen de Noren echter niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Letland. Fredrik Aursnes bleef de hele wedstrijd op de bank. In de slotfase leek Noorwegen alsnog de zege te pakken, maar de VAR keurde het doelpunt vanwege buitenspel af.

Na negen speelrondes hebben Turkije en Noorwegen beiden 18 punten. Het doelsaldo van Turkije is echter met één doelpunt net iets beter. Turkije eindigt de kwalificatie met een uitwedstrijd tegen Montenegro, terwijl Noorwegen dinsdagavond in De Kuip tegen Nederland speelt.




Discussieer mee op de forums


Tags

turkije noorwegen kokcu gibraltar marcus pedersen aursnes fredrik keurde kuip kwalificatie letland montenegro nederland var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda