Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zes spelers mogen in winterstop vertrekken bij Feyenoord'

7 november 2021 22:59 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Zes spelers mogen in winterstop vertrekken bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Feyenoord Transfermarkt mogen zes spelers in de winterstop vertrekken bij Feyenoord. Denzel Hall, João Carlos Teixeira, Francesco Antonucci, Mark Diemers, Aliou Baldé en Naoufal Bannis mogen allemaal op huurbasis of definitief weg uit De Kuip. Zij komen niet meer in aanmerking voor speeltijd in het eerste elftal. Van het zestal kregen alleen Baldé en Bannis tot nu toe speeltijd.

Diemers stond afgelopen zomer al op de nominatie om te vertrekken, maar raakte geblesseerd. Baldé werd enkele weken door Arne Slot al teruggezet naar Feyenoord Onder 21. Voor Antonucci was er afgelopen zomer al interesse, maar toen mocht hij nog niet vertrekken.




Discussieer mee op de forums


Tags

balde antonucci bannis diemers aliou arne carlos francesco hall kuip naoufal nominatie slot teixeira teruggezet zestal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hall toptalent maar een jaar eruit geweest, nooit weg doen eventueel verhuren. Antonucci meer laten spelen om iets over te kunnen zeggen Til is volgend jaar weg en Kokcu misschien ook, dus misschien bruikbaar niet obv te weinig lopen alleen weg doen. Bannis zou ik ook niet zomaar weg doen, scoort als een bezetene bij 021. Moet ook meer kansen krijgen.
+1/-0

2 jaar geleden
Toont de willekeur van het transferbeleid van Feyenoord, net binnengehaald en kunnen weer vertrekken. Wat maakt het uit, geld zat toch?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Die spelers moet je vergelijken met het opruimen van je kelderkast, ga ik het/ze weer een paar jaar wegzetten zonder er naar om te kijken of gooi ik het weg :P .. ik zeg het laatste.
+1/-0

2 jaar geleden
Teixeira en Diemers kun je bedanken voor bewezen diensten. Die zouden door een transfervrij vertrek al iets opleveren; ruimte in het salarishuis.

Hall en Antonucci zou ik verhuren. Ik geloof nog altijd wel in hun kwaliteiten. En anders verkoop met optie tot terugkoop.

Van Balde heb ik helemaal niets gezien, en Bannis is een zeer groot vraagteken. Denk dat beiden een bepaalde mate van doorselecteren niet zouden overleven. Dus bij goed bod kun je afscheid van ze nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Denzel Hall, vreemd, eind 2020 contract verlengd tot 2024 en nu mag hij weg? Kan natuurlijk ook gewoon zijn contract uitdienen en dus nog 3 jaar blijven en daarna bekijken wat de mogelijkheden zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Staats niets over verkoop perse toch?
Titel is letter: verhuurd of verkocht worden..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zoals gezegd: "mag weg". Verhuurd of verkocht worden of dus zoals gezegd: blijven.
+1/-0

2 jaar geleden
Blijkt weer eens dat er nauwelijks verband is tussen wat de coach wenst te zien en wat scouting en TD presenteren.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda