Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Ook dit soort wedstrijden moet je winnen'

31 oktober 2021 14:40

In gesprek met ESPN was Justin Bijlow heel erg opgelucht met de winst tegen Sparta. "Het was een heel moeilijke wedstrijd", aldus Bijlow. "In de eerste helft waren we heel erg slordig en waren we niet geduldig genoeg om een aanval op te zetten. In de tweede helft was dat iets beter, maar ook dat ging niet zoals normaal. Maar het belangrijkste is dat we de drie punten hebben."

De ploeg had veel moeite met het spel van Sparta. "Iedere keer als zij de kans kregen gooiden ze de bal er overheen. We hebben dat wel goed verdedigd en geen kans weggegeven. Dat hebben we goed gedaan, maar in balbezit kon dat beter", zo gaf hij aan. "Maar ook dit soort wedstrijden moet je winnen."

Bijlow wist ook weer eens de nul te houden. "Eindelijk weer. Ik zeg altijd dat het belangrijkste is dat we winnen", zei hij daarover. "De laatste tijd zat ik er niet heel lekker in, maar gelukkig heb ik nu de nul kunnen houden en hebben we gewonnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow sparta espn gooiden opgelucht verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer