Transparent
Inloggen
Sluiten

Ofir Marciano wint met Israël, Alireza Jahanbakhsh scoort voor Iran

12 oktober 2021 22:52
Foto: Pro Shots

Ofir Marciano wint met Israël, Alireza Jahanbakhsh scoort voor Iran; image source: Pro Shots

Ofir Marciano blijft met Israël kans houden op het WK in Qatar. Dinsdagavond werd met de doelman van Feyenoord wederom onder de lat met 2-1 gewonnen van Moldavië, zodat er nog altijd een mogelijkheid is om volgend jaar naar Qatar te mogen. De achterstand op nummer twee Schotland bedraagt vier punten met nog twee wedstrijden te gaan. De nummers twee zullen volgend jaar in een play-off strijden om een plek voor Qatar. Denemarken is al verzekerd van de groepswinst en daarmee dus zeker van een ticket voor het WK.

Alireza Jahanbakhsh was voor Iran belangrijk. Door een doelpunt van de aanvaller werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Zuid-Korea. Iran blijft daardoor aan kop van de groep. In dezelfde poule kwamen voormalig Feyenoord-trainers Bert van Marwijk en Dick Advocaat in een onderling duel tot een gelijkspel. Verenigde Arabische Emiraten - Irak eindigde in 2-2.

Maandagavond hadden Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes met Noorwegen al weten te winnen van Montenegro, terwijl Orkun Kökcü met Turkije ontsnapte in Letland. Dankzij een benutte strafschop in de negende minuut van de blessuretijd werd uiteindelijk toch met 1-2 gewonnen.




Discussieer mee op de forums


Tags

iran alireza israel jahanbakhsh marciano ofir qatar advocaat aursnes denemarken emiraten fredrik irak kokcu korea letland marcus marwijk moldavie montenegro noorwegen pedersen schotland turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg