Ofir Marciano verliest met Israël ondanks gestopte strafschop

9 oktober 2021 22:54

Ofir Marciano verliest met Israël ondanks gestopte strafschop; image source: Pro Shots

Ofir Marciano kende geen fijne zaterdag. Met Israël was de doelman van Feyenoord dicht bij een stunt op bezoek bij Schotland, maar uiteindelijk ging de ploeg diep in blessuretijd alsnog onderuit na een ietwat gelukkige goal uit een corner. Marciano had in de blessuretijd van de eerste helft nog een strafschop gepakt.

Vrijdagavond pakten Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes een punt in Turkije. Pedersen had een basisplaats en werd in de slotfase gewisseld, terwijl Aursnes een kwartier voor tijd binnen de lijnen kwam. Orkun Kökcü maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie en zat op de tribune.

Luis Sinisterra zat de hele wedstrijd op de bank bij het 0-0 gelijkspel van Colombia op bezoek bij Uruguay, terwijl Alireza Jahanbakhsh donderdag al met 0-1 wist te winnen op bezoek bij de Verenigde Arabische Emiraten onder leiding van voormalig Feyenoord-trainer Bert van Marwijk.