Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcos Senesi: 'Mocht er een transfer komen, hoop ik dat het goed is voor Feyenoord en mijzelf'

5 oktober 2021 17:01 - AS.com
Foto: Pro Shots

Marcos Senesi: "Mocht er een transfer komen, hoop ik dat het goed is voor Feyenoord en mijzelf"; image source: Pro Shots

In gesprek met AS geeft Marcos Senesi aan gelukkig te zijn bij Feyenoord. Wel staat hij open voor een transfer. "Ik ben een speler die graag meer wil. Ik wil spelen in de Champions League en voor het nationale team", aldus Senesi. "Maar ik wil nog niet denken aan volgend seizoen. We zijn nu volop bezig met de competitie. Er is genoeg om voor te vechten."

Senesi gaat verder: "Mocht er nu een goed seizoen volgen hoop ik dat een transfer goed zal zijn voor zowel Feyenoord als mijzelf."

De verdediger kijkt nu echter vooral wedstrijden in de Eredivisie. "Dat doe ik het liefst omdat ik het tegen hun ga opnemen", zo geeft hij aan. "In de Champions League wil graag PSG zien, omdat ik geïnterigeerd ben in hoe zij werken. Ik ben ook geïnteresseerd in Real Madrid en Barcelona. Ik ben benieuwd hoe het daar zal gaan zonder Messi."

Meer op AS.com




Tags

senesi barcelona eredivisie geinterigeerd madrid messi psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel jong kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki