Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Kooij: 'Ik vond het geen duidelijke overtreding van Bryan Linssen'

26 september 2021 01:06

In gesprek met ESPN werd scheidsrechter Joey Kooij gevraagd naar de 4-3 van Feyenoord. De VAR riep hem naar de zijkant, maar de scheidsrechter besloot om het doelpunt toch goed te keuren. "De VAR keek of er een mogelijke overtreding werd gemaakt en zag een overtreding. Hij gaf aan dat hij gezien de stand wilde dat ik ging kijken", aldus Kooij. "Het was best een bepalend moment. Hij zag er zelf een overtreding in."

Kooij ging zelf kijken en was er al vrij snel uit. "Ik zag wat ik op het veld ook zag. Het was schouder tegen schouder, geen duidelijke overtreding en dus geen ingreep. Dus ook een terecht doelpunt", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

kooij joey bryan linssen schouder var espn keuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda