Transparent
Inloggen
Sluiten

'Groot deel van capaciteit De Kuip niet in verkoop voor Conference League'

15 september 2021 23:06
Foto: Pro Shots

"Groot deel van capaciteit De Kuip niet in verkoop voor Conference League"; image source: Pro Shots

Feyenoord kiest er bewust voor om een groot gedeelte van de capaciteit van De Kuip niet in de verkoop te gooien voor de wedstrijden in de groepsfase van de Conference League. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Ongeveer eenderde van de totale capaciteit zal niet in de verkoop gaan om eventuele boetes van de UEFA te kunnen ontlopen.

Van de vakken R, S, T, X en W zal slechts vijftig procent van de totale capaciteit in de verkoop gaan, zo zijn de geruchten.






Tags

capaciteit conference kuip eenderde ontlopen uefa vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De supporters beseffen niet dat Feyenoord bij het minste of geringste gewoon uitgesloten wordt van Europees voetbal, ze geven geen lor om de club, dat maken ze zichzelf wijs, ze zijn alleen bezig met hun eigen feestje.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De directie van Feyenoord neemt dit besluit echt niet om 'supportertje te pesten'. Er zitten een paar arrogante, wereldvreemde en misschien zelfs onbekwame onverlaten in het Maasgebouw; maar het is niet hun doel om het Legioen te kortwieken.

De angst voor boetes en zelfs uitsluiting is gegrond, want vrijwel iedere Europese wedstrijd is het raak. Ik vind de grond waarop de UEFA boetes uitdeelt niet altijd even terecht, het afsteken van vuurwerk vind ik bijdragen aan de sfeer en als spandoeken over sponsoruitingen hangen vind ik dat ook geen reden voor boetes. Maar die regels zijn er nou eenmaal, en Feyenoord dient zich eraan te houden.

Als het alleen dat vuurwerk en die spandoeken waren geweest, had de directie uiteindelijk ook niet zoveel plaatsen uit de verkoop gehouden. Maar het gaat ook om het vrijhouden van gangpaden/trappen, voorwerpen op het veld en andere (rand)zaken waarbij Feyenoord door haar verleden al dan niet terecht bij de UEFA onder een vergrootglas ligt...
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat 'n idiote reactie van Feyenoord! Mag je eindelijk naar 100% capaciteit en dan doe je dat niet ....???! Vanwege 'n mogelijke boete van € 15.000,- Dat is dus € 1,50/extra verkocht kaartje ... Lekker belangrijk dus terwijl die ca 10.000-12.500 extra toeschouwers er mede aan zullen kunnen bijdragen dat we inderdaad misschien 'n Til kunnen overnemen. Een europese avond in 'n volle Kuip levert Feyenoord minimaal € 1 miljoen op. Dus kom maar op rekenwonders.

En hoeveel extra stewards kan je wel niet in zetten voor € 15.000? Ik schat tussen de 500 en 1000 maar zoveel trappen hebben we niet ;-) Maar in 1 ding geef ik Hassel wel gelijk: het Legioen moet hierin ook zijn verantwoordelijkheid nemen ;-))
+1/-0

2 jaar geleden
Afspraak maken met enigszins ruig deel van de supporters dat ze als steward (geen extra kosten) gratis naar de wedstrijd mogen en dan met hesje op de trappen staan en die verder leeg houden en supporters met vuurwerk eruit pikken (geen extra boete bovenop recette verlies). Opgelost...
+1/-0

 
2 jaar geleden
En jij bent zo onnozel om te denken dat ze hiertoe bereid zijn?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De term onnozel hoort meer bij de supporters die onze club kapot maken omdat ze stoer op de trap moeten staan en vuurwerk meesmokkelen. Ik geef een creatieve oplossing wat wellicht deels (of in een andere vorm) bruikbaar is. Een oplossing afdoen als onhaalbaar zonder alternatief te geven is altijd makkelijk en funest. Een andere deeloplossing is zelf een kleine professionele vuurwerk organiseren wat ik bij veel andere clubs zie, maar dat zul je dat ook meteen letterlijk en figuurlijk afbranden denk ik 🙃. Ik denk dat sommigen dit wel willen idd, als het alternatief is helemaal niet kunnen gaan ivm lage capaciteit
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg