Transparent
Inloggen
Sluiten

'UEFA staat weer uitsupporters toe in groepsfase'

6 september 2021 17:55 - Football Fans Europe
Foto: Pro Shots

"UEFA staat weer uitsupporters toe in groepsfase"; image source: Pro Shots

Football Fans Europe, dat op komt voor de belangen van voetbalsupporters in Europa, meldt dat er in de groepsfase weer uitsupporters zijn toegestaan. De UEFA heeft dit besloten. Wel is het aan de landen zelf of er restricties zijn voor het bezoeken van een wedstrijd of voor het reizen naar een land. In sommige landen geldt nog een verbod op uitsupporters in de nationale competities, terwijl verschillende landen een quarantaineplicht hebben.

Update 19:58: Via een verklaring op de officiële website heeft de UEFA bevestigd dat uitsupporters weer zijn toegestaan bij de Europese wedstrijden. Volgens de gebruikelijke voorwaarden dient 5% van de stadioncapaciteit gereserveerd te worden voor uitsupporters. Of er ook daadwerkelijk uitsupporters aanwezig mogen zijn ligt aan de voorwaarden die nationale of lokale autoriteiten stellen.




Tags

uitsupporters uefa europe quarantaineplicht restricties stadioncapaciteit voetbalsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda