Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Micky van de Ven alsnog naar Wolfsburg'

31 augustus 2021 17:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Micky van de Ven alsnog naar Wolfsburg"; image source: Pro Shots

Feyenoord Transfermarkt meldt dat Feyenoord op de laatste transferdag probeert om Micky van de Ven vast te leggen. De gesprekken daarover zijn al gaande, maar er zitten enorm veel haken en ogen aan de deal. De komst van de verdediger zal bij Feyenoord breed gedragen worden. Van de Ven kwam dit seizoen echter nog niet in actie.

De verdediger spande vorige week nog een arbitragezaak aan tegen FC Volendam omdat hij zijn contract wilde laten ontbinden zodat hij de overstap naar VfL Wolfsburg kon maken. Volendam wilde namelijk niet akkoord gaan met de geboden 2 miljoen euro en zou naar verluidt minstens 4 miljoen euro willen ontvangen. De arbitragecommissie stelde de club uit Noord-Holland echter op alle punten in het gelijk.

Update 17:01: Voetbal International meldt dat Micky van de Ven alsnog naar VfL Wolfsburg gaat vertrekken. Volgens De Telegraaf had ook Feyenoord een akkoord met FC Volendam, maar kiest de verdediger voor een vertrek naar Duitsland.

Meer op VI.nl




Tags

ven micky wolfsburg volendam arbitragecommissie arbitragezaak duitsland holland spande telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat zou een verstandige investering zijn, jong met groeimogelijkheden eerst voor Feyenoord en later om door te verkopen.
Beter dan investeren in Viergever.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens! Maar eerst zien dat de deal rondkomt...
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Prima, kan LCV en linksback. Ook goed als volgend jaar Senesi en Haps en misschien Malacia weg zijn. Misschien Antonucci (mag van mij ook blijven) nog weer een jaar verhuren in de deal. Contact met Volendam is goed. Dan besteed je de paar ton die binnen is gekomen plus de nu zekere inkomsten CL goed. Ik had dan wel ook Giakoumakis gehaald voor die ca 2,5 miljoen maar goed afwachten welke spits nog komt (hopelijk).
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda