Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Leroy Fer vertrekt naar Alanyaspor

24 augustus 2021 12:41 - Alanyaspor
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Leroy Fer vertrekt naar Alanyaspor</b>; image source: Pro Shots

Leroy Fer vertrekt definitief naar Alanyaspor. De Turkse club heeft de komst van de middenvelder bevestigd via de social media kanalen. Fer kwam over twee periodes bij Feyenoord uiteindelijk tot 193 officiële wedstrijden, waarin hij 21 doelpunten wist te maken. Voor dit seizoen was hij door Arne Slot nog tijdelijk als aanvoerder benoemd. Hij mocht ondanks een doorlopend contract echter vertrekken uit De Kuip.

Volgens RTV Rijnmond zal Fer in eerste instantie transfervrij vertrekken richting de Turkse club. Via clausules zou Feyenoord na dit seizoen eventueel nog een paar ton aan bonussen kunnen krijgen.




Tags

fer alanyaspor arne doorlopend kuip rijnmond slot ton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi. Ruimte in de salarishuishouding. Fer was ooit een talent die een grootse toekomst werd voorspeld. Wat mij betreft is dat er nooit helemaal uitgekomen. Nu is hij op een punt gekomen waarin het allemaal niet meer zo goed gaat. Ik hoop dat het hem goed gaat in Turkije, het land van Erdogan...
+1/-0

2 jaar geleden
Ik weet niet of hij op het punt is gekomen dat het allemaal niet zo goed meer gaat, of dat Slot gewoon iets vraagt van zijn middenvelders wat niet past bij Fers kwaliteiten. Wellicht is hij in een ander team dat op een andere manier speelt, wel van waarde.

Toen hij doorbrak, werd hij in 1 adem genoemd met Wijnaldum en Michal Janota (wie? ;) ). Waren de grootste talenten van hun lichting, waar volgens Bosz heel Europa achteraan zat. Wijnaldum lijkt wel alles uit zijn carriere te hebben gehaald. Fer heeft wellicht verkeerde keuzes gemaakt wat betreft clubs, geen geluk gehad (blessures) en ik denk dat zijn grote kracht (fysiek) niet onderscheidend genoeg is gebleken. Hij was op jonge leeftijd al een 'beest', maar in grotere competities heeft ieder team zulke monsters en die kunnen soms nog beter voetballen.

Ik wens hem het allerbeste, hij heeft in zijn tweede periode iedere wedstrijd alles gegeven voor Feyenoord. Mooi dat hij is teruggekeerd en het gaat hem hopelijk goed!
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg