Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Bayern München geïnteresseerd in Tyrell Malacia'

14 augustus 2021 10:56 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Ook Bayern München geïnteresseerd in Tyrell Malacia"; image source: Pro Shots

Tyrell Malacia werd eerder gelinkt aan Club Brugge, maar is nu ook in beeld bij de Europese top. Feyenoord Transfermarkt meldt dat Bayern München hevig is geïnteresseerd in de linksback van Feyenoord. Een scout van de Duitse recordkampioen zat donderdag op de tribune tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Luzern. Malacia verlengde eerder deze zomer zijn contract nog tot medio 2024.




Tags

malacia bayern tyrell brugge hevig luzern

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik zou Malacia niet verkopen behalve als ze nu al echt met een bod van 15-20Mio komen, zoals wat er voor Dumfries betaald is.
Feyenoord heeft het geld nodig en kan daarmee mogelijk Veerman halen en belangrijke contracten verlengen of opwaarderen (oa Bijlow, Geertruida, Sinistera, Senesi etc). En als vervanger van Malacia hebben we Haps die het goed deed als opkomende linksachter.
+1/-0

2 jaar geleden
Tyrell lekker behouden voor Feyenoord, deze jongen speelt steeds beter, is jong, en heeft net een nieuw contract getekend.
Ik zou hem proberen langer vast te leggen er zit echt potentie in Terell.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Waarom zou hij zijn contract nog verder verlengen als hij weet dat Bayern interesse heeft? Niet logisch toch?
+1/-0

2 jaar geleden
Voor 20 miljoen verkopen en een spits halen. Bijvoorbeeld Vincent Janssen die heel geschikt is voor het spel dat feijenoord nu speelt. Ipv J. Veerman hebben ze nu die Noor al gekocht.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki